Disc dog-film

Lite fjant från dagens träningspass, snälla Jennichen filmade. Vi körde lite annat också, svårast är juggling där hunden tar en disc, släpper och tar nästa medan man själv tar den första från hundens mun. Om och om igen. Inja vill ta discen och kampa alternativt springa iväg. Inte rätt. 😉 Hon förstår verkligen inte meningen med den övningen, men jag ser vilken värld som kommer att öppnas när den sitter 😉

Här är för övrigt första uppladdningen med nya kameran, helt oredigerad (pga att MovieMaker inte gillar .mov-formatet, måste få hjälp av herr administratör Haglund att installera konverteringsprogram). På sätt och vis är det rätt bra att jag inte kan redigera än, för då hade det dröjt betydligt längre eftersom att jag hade velat få det fint. Detta är ju ändå bara en träningsuppdatering och inget bidrag till filmfestivaler världen över.

En väldans rolig sak som blev bestämt idag är att hundarna och jag kommer sticka ut och segla med bror min så fort vi kommer till Stockholm imorrn. Jag är såå glad att segelsemestern blir av även detta år, även om det bara blir en kortis!

10 tankar på “Disc dog-film

  1. Vad härligt att se, vill nog också prova det här med Snö!
    Syns på måndag och tisdag
    Valpkursare 🙂 Mari

  2. Filmerna behöver inte vara mer än så här, jag är glad bara det kommer en liten snutt ;D
    Vad duktig hon är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s