4 x 4fota

Är hundvakt till schäfervappen Lobo under eftermiddagen. Det började med en riktig cirkus när vi skulle skiljas från husse Richard samtidigt som jag skulle manövrera Lobo och Koyi, men efter att vi suttit och tittat lite efter husse och Lobo förstått att han hade gått iväg och att jag hade godis så gick han fint och tuggade på mina fingrar hela vägen hem 🙂 Makoyi var suuuuuperduktig och strosade fint på min högra sida medan jag var upptagen med Lobo på min vänstra sida.

Innan vi gick hem så fick de busa lite vid skolan. Makoyi lyckades bodyslamma mitt ena knä så det vek sig bakåt. Heja läkningsprocessen! Heja smärtstillande! Heja läkartid imorrn!

Väl hemma möttes vi av mordiska blickar från Inja: ”INTE EN TILL!” men efter att hon gått runt och surglott på Lobo en stund så gick alla och la sig. Förutom Lobo som var tvungen att kolla om jag dammat på undersidan av en pall, vad jag använt för spik när jag satte upp tavlorna på väggen, om avloppets galler var ordentligt påskruvat och om kompostgaller ramlade på en v a r j e gång man gick in i dem. Fast sen så la sig han och vilade också.

Fendi är rätt imponerad över att det är nån som fjäskar för henne, hon struttar runt och är allmänt lycklig. Makoyi är suuuuperduktig och chillar bara sen vi kom in.

Försökte få till ett gruppfoto, Fendi är linslus som alltid, Inja evileyar Lobo, Makoyi luktar på Lobos andedräkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s