That’s how we roll…

Dags för Växjö och vänstervarvet med fluffet.

Har fått fetaste knäskyddet någonsin, med stålskenor på sidorna och allt, tydligen ska man inte kunna vicka underbenet sidledes när övre delen av benet är fixerat. Hur som helst så betyder det att jag inte kan ha på mig mina ljusa ”fina” byxor som planerat. Nej, det får bli hundtränarbrallsen så mitt exoskelett får plats 😀

Fendis förberedelser är lika med noll. Ingen ståträning (om man inte räknar med ett försök igårkväll, bara för att liksom), ingen ringträning. Tänker inte träna nått, då hoppar väl andra knät ur led 😛 Nä, det får gå som det går. Mitt mål med dagen är att få en officiell bedömning och jag hoppas på att hon får iallafall ett 2:a pris i kvalitet. Då är vi klara och eventuell framtida utställning kommer endast vara för mitt eget höga nöjes skull (för jag är ju verkligen sååå road av utställning *ironi*)

Wish us luck! Men säg inte ”break a leg” för tyvärr är det ju precis vad vårt tilltänka resesällskap Titti gjort. Nu blir det hennes lillasyster Tove som följer med och ställer Bettie istället.

2 tankar på “That’s how we roll…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s