Fendi Fjollräv

När jag fick möjligheten att förgylla mitt liv med lilla Fendi så var hon redan döpt från uppfödarens håll. Jag hade ingen aning om vad namnet Fendi var för nått men tyckte att det var fint och passade på den lilla tussen som jag höll i min famn, så jag sa att självklart kan hon fortsätta heta det!

Ia sa att en valp till hennes Acce hette Fendi och jag började undra, vaddå, vad är det för namn egentligen, det måste ju betyda något speciellt om fler heter det, och gick hem och googlade och upptäckte då till min ”förskräckelse” att det var ett fjollmärke i kategorin med Gucci och Prada 😉 (Visste då inte att temat på kullen var parfymer) Så här i efterhand finns det inget annat namn som skulle kunna passa bättre till min lilla diva vars hela utstrålning som valp var ”JAG ÄR SÖT, TITTA PÅ MIG!” eller ja, för att vara ärlig så är hon fortfarande så, mitt lilla hjärta.

Hur som helst så brukar jag skämta om att jag skulle ha döpt om henne till nått märke så skulle hon heta Haglöfs eller Fjällräven. När jag berättade det för min kära pojkvän så skrattade han och sa: tjaa, snarare Fjollräven då va?! Vi skämtade om att man skulle göra om Fjällrävenloggan och vad ser jag imorse när jag vaknar och kollar mailen? Jo, denna filmsnutt:

6 tankar på “Fendi Fjollräv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s