Fendigo

Idag var vi iväg till Blå Stjärnan igen eftersom att området kring stygnen börjat svullna upp och jag blev orolig för att det skulle vara vätska som skulle behöva dräneras. Vi fick åka in och vänta på en akuttid och väl inne sa veterinären att det bara var en reaktion på suturen och eftersom att själva såret läkt så bra så var det ingen mening att göra nått eftersom att det inte fanns några särskilda tecken på infektion.

Nu hoppas jag att Fendis livmodershistoria är över, allt har bara blivit så fel. Som Anneli (som har Fendis bror) sa: hon är för ung, hon borde inte ha blivit SÅ dålig av bara en dos smärtstillande och att dessutom åka på en reaktion på stygnen… Ja, ska man göra nått så ska man göra det ordentligt..

4 tankar på “Fendigo

  1. Fy så eländigt! Stackars Fendi.. Hoppas allt går bra med henne och att ni slipper mer om detta nu!
    Gott nytt år och stora krya på er-kramar!

  2. usch för sånt där… berits tog längre än väntat att läka men läkte tillslut jättefint och numera kan man inte ens se ärret ens tror jag. och då har hon ändå nästan ingen päls på magen stackaren. 😉 eftersom jag fotar i raw är bilderna på sandra lite redigerade eftersom man ju gör allt i datorn istället då men det är inget överdrivet utan mest vitbalans, lite skärpa och så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s