”Så vet du att du är en aktiv hundidiot”

Hittade följande lista på Annas sida

Hundmänniskor är konstiga. Hundmänniskor som är aktiva med sin hund i någon gren är ännu konstigare. Hjälp mig fylla på listan! Här kommer 10 jag kommit på:

 1. Du städar inte i bilen. Du röjer i bilen. Städa är ingen idé, men röja ut det översta lager takeaway-förpackningar, gamla köttbullepaket och skaka ur lerkockorna från golvmattorna kan man gott kosta på sig någon gång i halvåret.
 2. När kompisen köpt ny bil,  är det första (och enda) du inspekterar: kombiutrymmet. Ska det sättas in grindar? Eller en bur? Är det bra plats, högt upp att hoppa för hundarna?
 3. När kompisen blir gravid är det första du frågar, efter ett flyktigt ”Grattis”: ”Vem ska tävla din hund när du är höggravid?”. Tillägg: När barnet är 8 veckor är det per automatik leveransklar. Har lite svårt att säga rätt gällande adopterad/importerad. Kanske inte så uppskattat att få frågan varifrån barnet är importerad..
 4. Det finns två sorters dagis. Vanliga dagiset, och människodagis.
 5. Lämnar man hemmet utan hundar, vet alla dina vänner du umgås med att maxtiden du kan vara borta är 4 timmar.
 6. Man frågar inte om man kan ta med hunden när man besöker vänner. Man tar bara med dem. Ibland kan man inflika, ”Är det okej att jag tar med alla mina?” men det är bara av låtsad artighet.
 7. Minst en hylla i frysen är vigd åt märgben, avsågade rådjur- och/eller älgben, döda skator, änder eller andra fåglar. Infryst blod kan också hittas på denna hylla.
 8. Samtliga fickor i alla ytterplagg är bulliga av alla oanvända bajspåsar du har däri. Tillägg: Plus att det är hundgodissmulor i ALLA fickor
 9. Du kånkar gladeligen hem flera meter stinkande tjursnopp ”För det är ju så bra och hållbara tuggisar”.
 10. En väckarklocka som ringer 07:30 en lördagmorgon är en ”Väl tilltagen sovmorgon”.

6 tankar på “”Så vet du att du är en aktiv hundidiot”

 1. Haha 😀 Känner igen mig på ganska många punkter!

  Vad roligt att Fendi tyckte om reklamen 😉 Du gissade rätt, vi fick jobbet via Tina 🙂

  • Såna där stämmer aldrig på mig… Här t.ex. 6, 7, 9 och 10 stämmer inte alls på mig. Jag tar aldrig med mina hundar till kompisar utan att fråga, jag har inga skator i frysen och mina hundar får enbart pressade tuggrullar som ben, och både jag och jyckarna sover glatt till elva på helgerna om vi får. 😛

   Betyder det att jag inte är en hundidiot, eller bara en icke-aktiv hundidiot? :S

   • Hehe, allt stämmer inte på mig heller. Jag frågar också alltid om det är okej att hundarna hänger med och det är inte så ofta nu för tiden som jag går upp så tidigt på grund av hunderi, det är isf pga hundevenemang och inte för att hundarna behöver ut, de är morgontrötta 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s