Säg den glädje som varar..

Mitt lyckorus över helgen grusades snabbt när jag såg att Inja har koagulerat blod som kommer ut ur henne. Hon skulle sluta löpa förra lördagen men har haft flytningar sedan dess, jag var till veterinären i onsdags för både check och vaccination. Veterinären tyckte att jag skulle avvakta eftersom att de (just då, efter kiss) var ljusbruna och inte luktade, när hon inte är nykissad har de varit allt från grårosa till bruna. Jag pratade med en annan veterinär när vi var inne med Collin och hon tyckte också att vi kunde vänta. Flytningarna har minskat något i mängd, men nu idag så såg jag som sagt var att det var stora klumpar.

En tid på Västra Djursjukhuset ikväll klockan halv sex kommer förhoppningsvis ge mig svar och Inja hjälp. Har väldigt svårt att hålla humöret uppe och tårarna tillbaka. Kan jag inte bara få slippa ifrån motgångar nu ett tag?

5 tankar på “Säg den glädje som varar..

  1. Stackars lilla Inja. 😦 Det är så jobbigt med livmodertrassel, att veta när man ska operera. Det är ju så hutlöst dyrt när det inte går på försäkringen, men samtidigt så vill man ju absolut inte att ens vovve ska behöva lida tills man blir säker på diagnosen. Ruth var ju dålig till och från i perioder och till sist sa jag bara ifrån, att det fick kosta vad det ville men nu skulle hon inte gå och vara påverkad av den dumma livmodern längre. Sen visade det sig ju att det satt varfyllda blåsor på hela livmoderväggen som brast lite nu och då, så det var helt rätt beslut av mig.

    Många kramar till er och hoppas att ni slipper undan elände framöver! ❤

  2. Skruttis då 😦 Ibland känns det som att det verkligen inte är meningen att man ska vara fri från oflyt men att det ska behöva komma så tätt med tråkigheter känns ju otroligt överflödigt. Det går upp och ner här hemma med, som en bergochdalbana. Det kan vara allt från en spontan svullnad led på hund till trasig bil. Man kommer liksom aldrig ikapp ekonomiskt och det gör att man blir upprörd utöver att man redan är ledsen som det är. Nu är det ju självklart viktigast att våra djur får vara friska men sanningen är ju den att deras sjukvård inte är gratis… Misstänker ni att det är livmodern som spökar? Jag hoppas innerligt att de hittar felet på lillfisen snabbt och att hon får bli som vanligt snart igen!

    Pussar och kramar från oss långt-bort-i-skogen-på-skogsbacken ❤

  3. Stackars grisen. Jag håller tummarna för att det inte är något allvarligt och för att det här är det sista ni får utstå på ett tag nu.
    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s