Ur Injas synvinkel

Även fast jag tycker att det är jättejobbigt med att Inja är inlagd för operation så tror jag helt ärligt att det inte direkt går någon nöd på henne (bortsett från uppvaket, ynkligare Inja än efter hennes kejsarsnitt har jag inte sett henne), hon är en sådan hund som älskar att gå till veterinären. När hon var med i negativa kontrollgruppen för demodex så stod hon och viftade på svansen när hon blev skrapad..

Hon är en sådan jäkla härlig hund. Så här ser ett veterinärbesök ut för Inja:

*Åka bilroooligt, undrar vad som händer!

*Komma framroooligt, vad ska vi göra?

*Väga sigroooligt, ska jag sitta, stå eller ligga eller snurra eller hoppa på personalen?!!?

*Hälsa på veterinär roooligt, grovhångla!!

*Ta tempen – vad gör du med min stjärt? oooh, du kliar bakom örat samtidigt – okej då, stjärtschmärt, jag får kärlek här framme!! biggrin

*Ta blodprovroooligt, någon tar på mig.. hmm, konstigt hon gör med mitt ben.. roooligt, hon tittar på mig!! ROOOLIGT, hon gav mig en godis  mums

*Vänta på provsvar – ligga på golvet och stöna lite med ungefär fyra minuters mellanrum för att folk ska förstå att jag fortfarande finns och att klappningsfrekvensen är väldigt dålig.. Alternativt sitta i knä och bli klappad och njuta för fulla muggar..

*Ultraljud – kolla, jag kan ligga jättestilla!!! Roooligt, veterinären sa att jag var duktig med gullipluttstämma *hela hunden vibrerar och viftar på svansen* 2 microsekunder: tråkigt att ligga still. ROOLIGT, hon tog på mig igen!!

*Bli inskriven och bortförd av en främmande djursjukvårdare ROOOLIGT!! Har du godis till mig? Ska vi leka? Kan du klappa mig? Är du min bästa vän? Jag älskar dig!!!

och då har hon ändå varit ”lugn/nere” jämfört med hur hon brukar vara. Älskade knasballong! ♥

14 tankar på “Ur Injas synvinkel

 1. Men lilla Inja, hoppas allt har gått JÄTTEBRA! TÄnker på er!

  Inja låter PRECIS som Ludde här hemma. Skrattade gott när jag såg UPP första gången, för Flex är en kopia av Kenneth och Ludde är en kopia av Dogge. Märker nu att det finns fler ”Dogge” 😉 Haha! Underbara knäppgökar man har!

  Krama om Inja från oss!

 2. Tack älskade Lovisa för den underbara beskrivningen av Prinsipessan!!!
  Vi sänder vår kärlek, farmor, Rompa och Ida-Pida samt att pappsen håller ett vakande öga på sin förstfödda ❤

 3. Låter som att Inja kunde ta en roll i filmen Upp hon med (^^) ”I just met you, and I LOVE you!” Hoppas allt går bra med lilltjejen.

   • Haha, jag tänkte på PRECIS samma sak! Vilken härlig beskrivning av din goa tjej. 🙂 Tintin har också lärt sig av Dug i Up, men han klänger istället på folk och säger. ”Pleeeaaase will you be my prisoner, please?!” 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s