Vi lever.. Vi frodas..

Obefintlig aktivitet i bloggen är ett säkert tecken på att det händer desto mer i verkliga livet! 🙂

Just nu är det 2 st valpkurser, en valpkurs fortsättning, en introduktion till tävlingslydnadskurs, en fortsättningskurs i lydnad, en mixkurs, möten om kommande instruktörsutbildningar (ni har väl inte missat Kungliga Hundars instruktörsutbildning som jag ska vara med och hålla?), planering av redan nämnda utbildningar, privatlektioner, exjobbsskrivande, hundtränande, freestyleträffar, sambohäng, flyttplanering, teckningsuppdrag.. och lite annat som sker.

Inbakat i det strukturerade kaoset har även föreläsning och clinic med Maria Brandel (Hey, namedropper), samt en överraskningshelg i Fagersta för att fira pappans 60-års dag hunnits med.

I veckan avslutades en hundmöteskurs och två koppel och inkallningskurser. Dessutom så blev jag färdigbakad Klickerinstruktör efter flera underbara och lärorika träffar med Emelie Merenius och gänget som gick utbildningen (Tina, Helena, Jeanette och jag). Vi har pratat lockning, shejping, targets, beteendekedjor, signalkontroll, träningsdagböcker och mer därtill. Otroligt rolig utbildning 🙂 Nu ser jag fram mot kommande Agilityinstruktörsutbildningen och Tävlingslydnadsinstruktörsutbildningen. Känns som att bloggen kommer fortsätta att gapa tomt 😉

En liten Fendi

Behöver jag säga.. igen.. att jag älskar mitt liv? 😀

6 tankar på “Vi lever.. Vi frodas..

  1. Åh jösses, fullspäckat! Men det låter väldigt roligt också!

    Tack för gratulationen. Härligt att andra tror på en när man själv känner sig lite vilse… Nu ångrar jag såklart att vi inte startat HtM tidigare. He, he.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s