Dag 1

Började fiffigt att bussblogga, men så försvann all text i bytet till spårvagn, så det var bara att börja om nu när jag kommit hem.

Dagen har varit en riktig långkörare. Tävlingslydnadsinstruktörsutbildning stod på schemat. Emelie och jag hann med både en drös struntprat och en massa effektivt planerande gällande nuvarande och kommande instruktörsutbildningar mellan regelgenomgångar, revisionsdiskussioner och den tidseffektiva inlärningspsykologin.

Dagens lärdom kommer definitivt från Emelies stöd och optimism. Jag bollade lite tvivel, tankar och grubblerier med henne men hon var allt igenom stöttande. Mitt pepptänk När prestationspressen slår igång ska vara: Jag ska tro på mig själv och min förmåga. Jag KAN och DET BLIR BRA det jag gör!
Första reflektionerna från helgens instruktörsutbildning har kommit in och deltagarna är nöjda och inspirerade 🙂

Efter en heldags lydnadsteoretiserande så tog jag bussen till Kungliga Hundar där jag höll tre kurser innan jag åkte hemåt. Hoppade av två hållplatser tidigare för att hundarna skulle få toa av sig ordentligt. Någon lång kvällspromenad orkar jag inte riktigt med, förra veckans halsfluss gör sig fortfarande påmind.

Dag 1 klar. Tuta och kör 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s