Off to work :)

Igår slutade mitt sommarjobb på Volvo, idag ska jag in på instruktörsutbildningen för utvecklingssamtal med våra deltagare och imorgon ska jag hålla raskunskap, på måndag börjar jag på Lindex med ett mastodontpass 06.45-20.00 🙂

Det ska bli roligt att återkoppla med instruktörseleverna igen efter sommaren, de har fått en uppgift i raskunskapen att svara på en bunt med fingerade och riktiga rasförfrågningar, spännande att se vad de rekommenderar.

Jag har tackat nej till delta som lärare på nästa omgång med instruktörsutbildning på Kungliga Hundar, en av anledningarna är just för att jag har ett annat jobb med ett föränderligt schema, den utbildningen ska gå dagtid och jag vill inte riskera att inte kunna uppfylla mina åtaganden, åt nått håll. Jag kommer därför inte heller kunna erbjuda några ”vanliga” veckokurser under första halvan av hösten. Privatlektioner kan alltid klämmas in och jag har en del helger uppbokade för externa kurser och föredrag.

Känns som att jag får det bästa av två världar just nu, jag har en säker inkomst och behöver inte vara orolig för att inte kunna gå runt månad för månad och jag får fortfarande hålla på med det jag tycker är så roligt, hunderiet.

Do what you love, love what you do 😉

1 tanke på “Off to work :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s