Bloggidentitet

”sidan är under ombyggnad” börjar ju minst sagt bli lite gammalt nu.

Funderar fram och tillbaka vad jag vill med bloggen, vad jag faktiskt skriver om, vad den betyder för mig och så vidare. Då och då snubblar jag över inlägg om ”hur man bloggar”, att välja ett tema, välja en målgrupp, hålla sig till sitt, frekvens, kvalitet och så vidare. Ibland vill jag, ibland vill jag inte.

Kör vidare på mitt nya livsmotto (tidigare mest i hundträningen, nu försöker jag implementera det lite överallt), Just Do It. Jag vill inte bestämma mig, ska jag starta en ny blogg för konstinlägg, en annan för bebisutveckling och en tredje för husrenovering och behålla denna som teoretiserande och redovisande hundblogg. Nej. Jag struntar i hur man ska göra. Min läsarkrets lär ju ändå utvecklas och varieras allt eftersom att jag gör det och egentligen bloggar jag för det mesta för min egna skull, att ha som ett minne till sen. Det är väl ändå roligare med en dynamisk än en statisk blogg?

4fota fortsätta vara ett saligt hopkok av söta hundbilder, kladd&kludd, funderingar, genomarbetade och försenade inlägg, hastiga mobiluppladdningar, träningsrapporter och avsaknaden därav, bebistjat tills ni somnar av leda, lite husrenovering, en och annan blomma i trädgården, finfoto och fulfoto, framgångar och motgångar. Hej hopp!

Grejar lite med slumpade headers i vad jag tror är rätt logiska indelningar av mitt liv. ”Skapa”, ”Hunderi”, ”Hus & Bebis”.. Vill ha en till med teoretiserande, nörderi och etologiska djupdykningar men kan inte komma på kort förklarande ord på vad det skulle kunna kallas.. Kanske en med fin&fulfoto också.. Vad tycker ni? Vad är 4fota för er?

Första headern:
skapa
Kanske ska lägga på 4fota-loggan också.. 

6 tankar på “Bloggidentitet

  1. Jag blandar och ger. Mest handlar det förstås om hundar och foton, men jag skriver det jag känner för. Bloggen är ju i första hand, till för mig och det är upp till folk huruvida de vill läsa eller scrolla vidare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s