Morgonträning

Livet med bebis är verkligen en omställning. Allt tar mycket längre tid och man måste planera saker man tagit för givet innan. Hundträning är en sådan sak som jag verkligen får tänka till innan om jag vill ha kvalitativ träning. Självklart blir det lite småträning här och där, Linus har hängt med på agilityträning i bärsjalen och i famnen i spårskogen men minst en gång i veckan så åker jag iväg med bara hundarna för att de ska få min fulla uppmärksamhet.

I morse hade jag satt klockan på halv sex för att hinna iväg och träna hundarna medan Linus och Alex fortfarande låg och sov, men självklart vaknade Linus klockan fyra och var hungrig. När han ammat klart var klockan strax innan halv fem och jag kände att det inte var någon mening med att försöka somna om i en timme, så på med varma täcken på hundarna, skrapa rutorna på bilen och köra iväg till klubben. Väl framme fick helljuset agera träningsbelysning medan Inja och jag tränade på vår läxa från kursen ”Hoppteknik, styrka och kroppskontroll” som vi går för Fanny på Klickerklok.

image

Bend work och progressive grid stod på schemat. Jag skulle ha filmat men det var långt ifrån optimala förhållanden så det blev inget med det.

image

Tanken var att Fendi skulle få träna lite rallylydnad, vi ska tävla på söndag och hon har inte tränat rally sedan förra sommaren. Jag vågade inte låta bilen stå med lyset på för länge så jag packade in hundarna i bilen igen och åkte till Citygross parkering och la ett 200 meter långt näringsberikat asfaltspår till Fendi istället 🙂

image

Hem igen, amma, äta frukost och gosa med Linus, sen någonstans mellan klockan tio och elva blev han trött igen så då passade jag på att sova i två timmar. Vem vet, imorron kanske det blir lite rallyträning istället 🙂

2 tankar på “Morgonträning

  1. If there is a will there is a way! Älskar’t! Jag vill bli en sådan mamma som du när jag får barn!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s