Hundgodis – tips!

För några veckor sedan fick Inja & Fendi paket från Marja från The Famous 5 innehållandes tre olika sorters godis. Gissa om de var nyfikna på posten den dagen 🙂

SONY DSC

 

Det var laxkex, torkad kyckling och fisk- & kycklingstrips. Kalaskombination då fisk- & kycklingstripsen var ”rena” och lätta att ha i fickan utan att det luktade så illa som en del andra hundgodisar gör + att de var lätta att dela och räckte då ännu längre. Laxkexen luktade starkt och både Inja och Fendi blev helt tokiga av dem. Perfekt att ta till när det krävs en extra växel hos hundarna, jag kan också tänka mig att de skulle vara extra bra att använda i situationer med mycket störning eftersom att de är högvärdesbelöningar som samtidigt håller hundarna fängslade genom lukten.

Den torkade kycklingen har hundarna fått som externbelöning och jackpott efter att ha gjort något extra bra, jag har även lagt den som spårslut när jag tränar näringsförstärkt spår med Fendi som kan behöva lite extra peppning.

Det jag gillar extra mycket med dessa tre godissorter är att det är så högt animaliskt innehåll, 100% i de två första och 95 % i det tredje (på bilden), Inja kan bli väldigt fisig och lös i magen av en del godissorter men hon har hållt sig fin i magen av alla tre sorter.

Min favorit var fisk- & kycklingstripsen eftersom att de var enklast att handskas med och inte luktade så mycket. Hundarnas favorit var laxkexen 🙂 Tack Marja & the Famous 5 för gottis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s