TÄVLING

Lassie_500x250

Vill du vinna inträdesbiljetter till MyDog 2014?

Talang och star-quality finns i många varianter. En av dem är en hund som kan trick & konster och kan agera på avstånd från sin tränare. Några kända hundskådisar/roller förutom alla de collies som spelat  Lassie,är Sankt Bernhardshunden Beethoven, vår egna Båtsman och border collien Turbo som spelade deckarhunden Tubbe i den svenska tv-serien Snoken. Ja, listan kan göras lång! Här kommer en tävling i två delar. I den första ställs din hundskådiskunskap på prov och i den andra delen får du själv berätta vilken roll som stulit ditt hjärta. Läs mer..

tavlingthenextlassie

TÄVLING I TVÅ DELAR:

1. Den som först skickar ett mail med rätt namn på samtliga hundar i bilden ovan (karaktärerna, ej vad skådespelarhunden heter/hette) till lovisa@4fota.se, vinner 2 inträdesbiljetter till MyDog 2014
Denna deltävling pågår tills jag fått in det första korrekta svaret och publicerat vinnaren här på hemsidan.

DELTÄVLING 1 ÄR AVSLUTAD. VINNARE ÄR SANDRA KAGEVIK. STORT GRATTIS!

2. Kommentera nedan och berätta vilken som är din favorithundskådis, från vilken film eller tv-serie och varför (det behöver alltså inte vara någon av hundarna i bilden ovan). Tänk på att i en del filmer är det fler hundar som spelar hundrollen, i ”Marley and Me”, spelas Marley av inte mindre än 22 olika gula labradorer (kanske inte så konstigt då filmen täcker 14 år), så om just den karaktären är din favorit – berätta vilken sekvens som är bäst.
Vinnaren får 4 inträdesbiljetter till MyDog 2014
Andra plats får 3 inträdesbiljetter till MyDog 2014
Tredje plats får 1 inträdesbiljett till MyDog 2014
Denna deltävling pågår till och med sista advent, alltså den 22 december, klockan 12.00.

Du har alltså chansen att vinna två gånger om du väljer att delta i båda deltävlingarna. Observera att första deltävlingen där du ska kunna namnen på hundrollerna skall mailas in och ditt svar i andra deltävlingen där du ska berätta om din favorithundskådis/roll skall lämnas i kommentarsfältet nedan.
Man behöver inte delta i båda deltävlingarna om man inte vill.

Värdet för en biljett är 130:- och vinnarna kommer att få biljettkoder via mail.

11 tankar på “TÄVLING

 1. Pingback: Julstök |

 2. Pingback: Två dagar kvar! |

 3. Min favorit skådis bland de fyrbenta är omplaceringshunden Lucky, en Border Collie tik som adopteras till en farm från ett animal shelter. Hennes nya ägare Lisa Rayborn vill kunna använda Lucky till farmens får och ställa upp i den årliga vallhundstävlingen.
  Jag tycker att handlingen i filmen och Luckys roll ger budskapet om att de mesta är möjligt med viljan att framnå resultat men fortfarande behålla en relation. Skådespelaren Lucky gör några svåra etapper i filmen och hennes personlighet lyser nästan igenom skärmen.
  Jag skickar med en trailer på filmen: http://www.youtube.com/watch?v=aN-ZeB8ARd4
  Annars gillar jag de flesta hundfilmer och skådespelare, men denna ligger mig närmast om hjärtat.

 4. Pingback: Spännande! |

 5. ”Koko the dog” är min favorit! Han var med i den rörande filmen ”Red dog”. Han dog tyvärr ett år senare efter filmen.
  Anledningen att han är min favorit är för att han är så charmerande!! Inte bara är han underbar att titta på i filmen den kelpie pojken. De korta klippen man sett på är lika underbara som filmen. Han var dock brun och inte röd Koko och jag måste säga att han var finare i sin orginal färg, men då hade det inte varit rätt i filmen.

 6. Turner and Hootsch!!
  Han är så charmig Hootsch och visar sin samarbetsvilja ;-)) med den pedantiske polismannen Turner!!!

   • Juste förlåt glömde det!
    Motivering; Uggie har inte haft speciellt stora roller dock passar han väldigt bra in i ”water for elephants”, den nyaste filmen ”the artist” passade han helt perfekt in i, för att förstå hur underbar han verkligen är bör man se filmerna. JRT är ingen och har aldrig vart en favorit ras men Uggie har verkligen charmat mig!
    En liten hund med mycke charm!

   • Ja juste!
    Motivering; Uggie är inte den största filmhunden, har de största rollerna eller kändast, MEN han är en av de charmigaste. För att förstå detta bör man sett eller se filmerna ”Water For Elephants” &/el ”The Artist”.
    Liten hund med STOR charm.

 7. Pingback: Snabba ryck! Deltävling 1 har en vinnare |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s