Danska kennelklubben uppmärksammar..

..”The Next Lassie!” 🙂

Dansk hund i finalen ”The Next Lassie”

Aktuelt |  Danske Johanna Allanach og hendes border collie Soda er udtaget til finalen i den svenske talentkonkurrence ”The Next Lassie”.

I dag, kl. 08:36, af Tine Luther

Soda og Johanna Allanach er en kendt ekvipage i Dog Dancing-verdenen, hvor parret har mange top–resultater bag sig. Nu prøver de kræfter med noget helt nyt, nemlig en svensk talentkonkurrence, hvor vinderen – ud over titlen – får lov at deltage i en tv- eller filmproduktion i foråret 2014, styling samt fotografering af professionel fotograf.

I forbindelse med den svenske hundeudstilling m.m.m., MyDOG, sidste weekend blev der henholdsvis fredag, lørdag og søndag udvalgt en finalist til konkurrencen ”The Next Lassie”. Soda og Johanna Allanach konkurrerede fredag sammen med 16 andre ekvipager og blev bedømt af en jury bestående af både hunde- og reklamefolk.

I kampen om finalepladsen viste Soda et sikkert repertoire af svære tricks på stor afstand, f.eks. at sidde pænt med poterne på snuden og gå baglæns på bagben. Desuden var Soda på offensiv charmerunde hos dommerne.

I næste uge rejser Soda og Johanna Allanach til Stockholm, hvor de i et talkshow på TV3 skal dyste mod de to andre finalister – en dobermann og en afghansk mynde.

Johanna fik først kendskab til konkurrencen på dagen. Arrangørerne lavede en god reklame for det; der var f.eks. lavet postkort, kæmpe bannere og konkurrencen var nævnt på forsiden af programmet for MyDOG. – Og Sodas support team havde en høj grad af indflydelse på vores deltagelse, fortæller Johanna Allanach.

http://www.hunden.dk/Hunde-nyheder/SeNyhed/?ID=2727

BdDggZvIYAASuuE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s