Links första långpromenad

Idag var det dags för lillkillens första långpromenad. Efter att ha sovit gott (med en kisspaus) hela natten, jagat runt tre bollar samtidigt i köket (vem säger att killar inte kan göra fler saker samtidigt) och ätit ett skrovmål till frukost så begav vi oss ut.

image

Första anhalt (förutom att bajsa längst ut i vår trädgård) var att titta läänge på den brusande bäcken och sen nosa på alla växter intill.

image

Lille valpen i stora världen. Det passerade en bil vars förare var tvungen att stanna och gullegullprata ut genom fönstret.

image

Perfekta valp-på-promenad-godisarna, laxkakor från ”The Famous Five”. Stinker och är enligt Link supergoda!

image

När vi kom hem från vår långa promenad på hela 200 meter så var det en viss liten man som var så slut att han var tvungen att dramatiskt kasta sig in i vår häck…

image

..och när jag fick med mig honom från häcken ville han krypa in och lägga sig under husses bil. Nu behöver han antagligen åka på spa och vila upp sig en vecka efter den här strapatsen!

4 tankar på “Links första långpromenad

  1. haha gulle!
    Han är jättefin lilla Link 🙂 Vilken spännande promenad det måste ha varit med så mycket intryck! ^^

  2. *fnissar* Åååh! ♥ Jadu Link, det är bra körigt att ha en sån där överaktiv matte. Du får ge henne mycket mental stimulans (Tintin rekommenderar att vägra att gå ner i varv och att väcka henne flera gånger på natten) så lugnar hon sig nog ska du se. Puss gullunge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s